41χρονος κατηγορείται ότι έβαλε φωτιά στο σπίτι της πρώην συζύγου του

Υπόθεση εκδίκησης συγκλονίζει την Θάσο, όπου την Κυριακή του Πάσχα ένας άνδρας έβαλε φωτιά στο σπίτι της πρώην συζύγου του.

Στη συνέχεια, συνελήφθη για εμπρησμό, ενώ αρνείται κάθε εμπλοκή και ανάμειξη στα όσα έγιναν. Η γυναίκα που έκανε την καταγγελία υποστηρίζει ότι προτού εκδηλωθεί η πυρκαγιά, είχε τσακωθεί μαζί του και εκείνος την απείλησε. Λίγο αργότερα, όπως ανέφερε σε αστυνομικούς, ειδοποιήθηκε για τις φλόγες και τους καπνούς που έβγαιναν μέσα από το διαμέρισμά της.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε κατοικία στο Ραχώνι Θάσου, που καταστράφηκε εντελώς.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Θάσου, καθώς κατηγορείται ότι εκείνος ευθύνεται για τη φωτιά στο σπίτι, το οποίο ανήκει στην πρώην σύζυγό του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είχε προηγηθεί επεισόδιο σε άλλο σπίτι όπου ο 41χρονος πήγε να δει τα παιδιά του. Αποχώρησε από το σπίτι και στη συνέχεια κατηγορείται ότι πήγε στο πατρικό της πρώην συζύγου του και έβαλε φωτιά.

Τα δύο σπίτια βρίσκονται σε μικρή απόσταση το ένα με το άλλο. Ο 41χρονος αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο σήμερα το απόγευμα, πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Recommended For You