5 πουκάμισα που μπορείς να φορέσεις στο γραφείο αλλά και στην βραδινή σου έξοδο

Τα πουκάμισα που θα ανανεώσουν τις πρωινές όπως και τις βραδινές εμφανίσεις σου.

Όταν πηγαίνουμε για ψώνια τα κομμάτια που αναζητάμε επιθυμούμε να μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργούμε looks για διάφορες ώρες της ημέρας όπως και για διαφορετικές περιστάσεις. Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε να εκμεταλλευόμαστε ακόμα περισσότερα items της γκαρνταρόμπας μας όπως και να “χορταίνουμε” αυτά που αγοράζουμε και μας αρέσουν. Πλεονέκτημα αυτής της shopping τακτικής είναι, επίσης, το ότι μας διευκολύνει στο να δημιουργούμε διαφορετικά στιλιστικά combo ανάλογα με τη διάθεση μας, ανανεώνοντας έτσι τις εμφανίσεις μας.

Κάποια staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι πολύ πιο εύκολο να μας εξυπηρετήσουν σε πολλές και διάφορες περιστάσεις, όπως το πουκάμισο. Με τα πουκάμισα μπορούμε να δημιουργήσουμε σύνολα για τις casual εμφανίσεις μας όπως και για τις πιο επίσημες καθώς είναι ένα κομμάτι που αποπνέει από μόνο του στιλ. Επίσης, είναι πολύ εύκολο να ταιριάξει με τα περισσότερα κομμάτια που έχουμε στη συλλογή μας όπως με φούστες, παντελόνια και παντελόνες και το καλοκαίρι με βερμούδες αλλά και σορτς.

Αυτή τη σεζόν η γκάμα επιλογών που διατίθεται στην αγορά μας δίνει ακόμα περισσότερες ιδιαίτερες επιλογές για styling λόγω των ιδιαίτερων λεπτομερειών που μπορούμε να βρούμε.

Το πουκάμισο διατίθεται ανανεωμένο και απόλυτα επίκαιρο με τις τάσεις της μόδας, το συναντάμε στα hot χρώματα της σεζόν όπως κόκκινο, φούξια αλλά και cobalt blue ενώ βρίσκουμε μεγάλη ποικιλία τόσο σε διαφορετικές γραμμές όπως crop top ή σε loose γραμμή αλλά και σε ποικιλία υφασμάτων όπως λινό και silk, λεπτομέρειες που αναβαθμίζουν το staple σε fashion item.

Διάβασε τη συνέχεια στο MissBloom.gr

Recommended For You