MasterChef: Η ημερομηνία του τελικού

Λίγες μόλις μέρες μας χωρίζουν από την ανάδειξη του νικητή του φετινού MasterChef καθώς το ριάλιτι μαγειρικής βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Με ένα νέο επεισόδιο, γεμάτο ανατροπές, επέστρεψε το MasterChef 7, το βράδυ της Τρίτης 30/5 μέσα από τη συχνότητα του Star. Συγκεκριμένα η Μαρία Μπέη και ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης έβαλαν τα δυνατά τους στο τελευταίο μέρος του ημιτελικού και έδωσαν μια σπουδαία “μάχη” για την δεύτερη θέση στον τελικό, δίπλα στον Νίκο Τράκα.

Στην πρώτη φάση της δοκιμασίας οι δύο μάγειρες κλήθηκαν να ετοιμάσουν δύο πιάτα δικής τους έμπνευσης με βασικά υλικά τη σκορπίνα και τα χτένια.

Στην συνέχεια η Μαρία Μπέη κι ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης προχώρησαν στην τελική δοκιμασία, η οποία ήταν αντιγραφή πιάτου του σεφ Παύλου Κυριάκη.

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσαν τις βαθμολογίες στους παίκτες, οι οποίοι κατά την διάρκεια των ανακοινώσεων ήταν αγκαλιασμένοι.

Τελικά, η Μαρία Μπέη εξασφάλισε την θέση στον μεγάλο τελικό δίπλα στον Νίκο Τράκα, αφού συγκέντρωσε 26/30 βαθμούς ενώ ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης 25/30.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης η Μαρία Μπέη ξέσπασε σε κλάματαΔεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ότι είμαι εδώ και τα κατάφερα. Κατάφερα να ξεπεράσω τον ίδιο μου τον εαυτό. Είμαι χαρούμενη μετά από τρία χρόνια. Κατάφερα κάτι μόνη μου”, είπε συγκινημένη στις κάμερες.

MasterChef: Οι δύο φιναλίστ του 7ου κύκλου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Το έπαθλο των 50.000 ευρώ στον τελικό του φετινού MasterChef θα διεκδικήσουν μια γυναίκα και ένας άνδρας. Ο λόγος για τη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα που κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τις μαγειρικές τους ικανότητες, κερδίζοντας μια θέση στον τελικό του MasterChef.

Μετά από πολλές μαγειρικές μάχες, απογοητεύσεις, χαρές, αστοχίες και επιτυχίες, οι δύο παίκτες κατάφεραν να επικρατήσουν και, έτσι, διεκδικούν το χρυσό έπαθλο των 50.000 ευρώ και τον τίτλο του επόμενου Έλληνα ή της επόμενης Ελληνίδας MasterChef.

Στο ταξίδι αυτό που ξεκινά, θα πρέπει να έχουν ως σύμμαχο τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τη μαγειρική τους αντίληψη, αλλά και την ισχυρή θέληση να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μαγειρικής πρόκειται να προβληθεί την Τετάρτη 14/06. Για ακόμη μια χρονιά, ο νικητής θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση.

Η διαδικασία του μεγάλου τελικού θα περιλαμβάνει πολλές δοκιμασίες για τους δύο φιναλίστ. Μέσα από αυτές, οι παίκτες θα συγκεντρώσουν βαθμούς, οι οποίοι θα συμψηφιστούν στην τελευταία αναμέτρηση. Πρώτη στάση η Κρήτη, στο νέο επεισόδιο της Δευτέρας 05/06.

MasterChef: Το trailer της Δευτέρας

Recommended For You